Mert hamarosan ismét dolgunk lesz…

Mint a huszárló a dobpergést, úgy vártuk a választást. Ez már - ha jól számolom - az ötödik választás, amin mi, Magyarország legismertebb történelmi pártja,- részben saját hibánkból nem veszünk részt.

Az okokról már sokszor polemizáltunk, és a helyzet változatlan: az általunk ismeretlen helyről „küldött emberek”  - némi büntetett előélettel - vívják soha véget nem érő harcukat egymással. Céljuk nem egyéb, mint a párt megerősödésének megakadályozása, na és némi készpénz gyors beszerzése.
Mit mondjak, eddig sikeresek…

De ez az írás nem róluk, hanem rólunk, kisgazdákról szól.
Mit mondhatnék Nektek? Ugyanazt, amit nap mint nap az engem kitartóan hívó barátaimnak mondok telefonon - gyerekek, most még megjósolhatatlan, hogy ki fog nyerni.

A második sokszor elismételt kérdésetekre, hogy „kire szavazzunk”, ugyanaz a válaszom most is:

„Figyelj, és csak amit a szíved diktál, rátok bízom - de most utoljára, mert ez lesz az utolsó olyan választás, ahol mi kisgazdák nem veszünk részt.”

És minden beszélgetés utolsó szava az, hogy készüljetek!

Igen barátaim készüljetek. Mert április 3 után szükségetek lesz a Kisgazdapártra, azaz rátok. Bárki is nyeri a választást, már most is látszik, hogy a kedélyek nem fognak megnyugodni, ráadásul ne legyen igazam, de nyárra a magyar lakosság megtanulja, hogy milyen az, amikor egyszerre mind összedőlni látszik. A most is egekbe emelkedő árak elszabadulnak, az infláció hatalmas lesz, és az elmúlt évek alatt esztelen módon felvett lakáshiteleket és a kormány által összeszedett adósságot valakinek vissza kell fizetnie. Mert ugye tudjátok: nincs ingyen vacsora…

Ti sem gondoljátok, hogy a Magyarországon uralkodó jobb- és baloldali elit fogja ezt megfizetni. Nem barátaim, Ti fogtok fizetni…
Mert örök igazság és ebben ne legyen kétségetek, most is így lesz: a válságban a gazdag még gazdagabb, a szegény pedig még szegényebb lesz!

Mivel kell, mert kelleni fog egy erő, amely biztos ideológiai alapokon biztos kézzel, szélsőségektől mentesen végre segít a „kisembereken” és segít a bajban, ezért szükség lesz ránk, kisgazdákra. Ti már bizonyítottatok nem egyszer, amikor a hazánk bajban volt.

Április harmadikát követően, az eredménytől függetlenül ismét dolgunk lesz, és reális alternatívát, biztos jövőképet kell nyújtanunk az országnak, amire Ti vagytok csak képesek.
Tehát, készüljetek!

★ HA TETSZETT, ÉRTÉKELD EGY LÁJKKAL ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! ❤