A jelenleg nem létező párt újabb akciója!

A „Nemzeti Összefogás Seregszemléje” volt múlt vasárnap az esti órákban Budapesten. A jelenlévők - az összefogás résztvevői - fáklyás, lovas felvonulással emlékeztek a 65 éve elhunyt Horthyra. A megemlékezést a Mi Hazánk Mozgalma szervezte, ami rendben is van, hiszen a magyar belpolitika iránt egy kicsit is érdeklődők számára ez meglepetést nem keltett. A résztvevők között a Trianon Társaság, a Betyársereg és a MIÉP ugyancsak „rendben van”, az ilyen rendezvényeken való jelenlétük természetes.

Az Fkgp feltüntetése viszont már néhány kérdést felvet.

Ebben az országban komoly ember nem gondolja, hogy a Kisgazda párt jelen lett volna az összejövetelen. Aki egy picit is ismeri a párt történetét, az elveit, a megalakulásának okait és idejét, annak ez nem kérdés. Sőt, azt sem gondolja senki, hogy az a pár személy, akik mostanság az egyébként - sajnos - jelenleg nem létező Kisgazda párt nevében kuncsorogni járnak a különböző politikai szervezetekhez és vezetőikhez, képviselnek-e bármit is abból, amit mi kisgazda értéknek nevezünk.

Akkor mégis ki jelentkezett be a Kisgazda párt képviseletében?

Nos, erre egyetlen válasz van csupán - nyilván ugyan az, aki korábban már a Márky Zay féle mozgalmat is a támogatásáról biztosította, és a most hétvégi rendezvényt követően, a március második felében rendezendő nagygyűlésen ismét őt kívánja meggyőzni a támogatásáról…
Aki nyilvánvalóan  nem lehet más, mint a felszámolási eljárás alatt álló szervezet képviseletében egyedüliként nyilatkozatra jogosult személy, azaz a  a Fővárosi Törvényszék által az Fkgp kijelölt felszámolóbiztosa!

Hogy a politikai állásfoglalás hogyan fér össze a felszámolóbiztosi tevékenységgel, azt mi nem tudjuk - és persze ez nem is ránk, hanem inkább a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságára tartozó kérdés.

Nos, a lecke márciusban Márk Zay Péternek is fel van adva - és a kérdés is ugyanaz.

★ HA TETSZETT, ÉRTÉKELD EGY LÁJKKAL ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! ❤