Az árulásoknak még most sincs vége!

A sokat megélt kisgazda tábor már nem lepődik meg semmin. Átélte Antal árulását, a harminchatok pártütését, túlélte a Horn kormányt, értetlenül fogadta Orbán kihátrálását a megkötött egyezségből, Turi Kovácsék árulását és a párt tudatos szétverését lehajtott fejjel, de tudomásul vette és rezignálva nézte azt is, hogy magukat a párt vezetőinek nevező emberei kemény munkával elérték, hogy a Kisgazdapárt „felszámolás alá” kerüljön.

Tény, hogy ez utóbbi már benne volt a levegőben, és már csak azért sem lepődött meg ezen senki, mert mindenki tudta, hogy ezeket ezért küldték ide, csak ez és semmi más feladtuk nincsen...

Igen, a tábor azt hitte és mi is úgy gondoltuk, hogy ennél nincsen lejjebb, innen már csak – egy nagy levegő vétel után – felfelé vezet az út. De tévedtünk.

A Magyar Nemzet szerint – és ezt illik pontosan idézni:
A hétvégén zászlót bont az egykori Független Kisgazdapárt, hosszú évek hallgatása után agrárfórumra hívja a híveit – írta meg a Blikk. A portálnak Atyánszky György, a Független Kisgazdapárt alelnöke elárulta, az eseményen kiáll mellettük és beszédet mond Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Iványi Gábor lelkész és Raskó György agrárközgazdász, az Antall-kormány államtitkára. Mint részletezte, az eseményen Raskó György a párt agrárprogramját fogja ismertetni, „azt, hogy álláspontunk szerint milyen lépéseket kell tennie egy új kormánynak a vidéki gazdák megsegítésére”.

Tetszenek érteni?
A baloldal miniszterelnök jelöltje a kisgazdák zászlóbontásán... Édes Istenem! És ha ez nem lenne elég, na ki is mond beszédet még?

Dr. Raskó György úr az Antal kormány volt államtitkára, aki tevékenyen részt vett a Független Kisgazdapárt reprivatizációs földprogramjának kivéreztetésében, ami miatt a magyar parasztember nem kapta vissza a földjét a rendszerváltás után, és ezért Magyarország a gazdák országa helyett a földesurak országává vált.

De nemcsak hogy beszédet mond, hanem - kapaszkodjatok meg kisgazdák - személyesen ő fogja ismertetni a párt agrárprogramját. Azaz a Kisgazdapárt agrárprogramját...

Ti értitek, vagy megbolondultak ezek? Szegény Torgyán József forog a sírjában...

A hírek szerint az ott jelenlévő kisgazdák „felajánlják” a pártot Márki-Zay Péternek, aki úgy tűnik, el is fogadja ezt... A mondás szerint: van az a pénz...

Kisgazdák!  Ezt a napot és ezeket az embereket ne feledjétek!

★ HA TETSZETT, ÉRTÉKELD EGY LÁJKKAL ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! ❤